Интернет реклама

онлайн клиент

Ако 5% от Вашите клиенти използват днес интернет за информация и покупки, след  1 година тази цифра вероятно ще е между 20 и 30%. Ако, обаче, днес 40% от  Вашите клинти използват интернет за комуникация и пазаруване, тази цифра вероятно ще стигне 80-90% в следващата година-две.

Използването на интернет сред различните групи клиенти се увеличава с различни темпове. Едно, обаче, е сигурно  – добре структурираното присъствие в интернет е задължително условие за оцеляване на всеки бизнес. Рано или късно интернет ще измести традиционните канали за комуникация компания-клиент. Единственият въпрос е дали клиентът ще открие и комуникира с Вашия бизнес или с този на конкурента Ви.

ОНЛАЙН РЕКЛАМА

Какво ни показва статистиката?

1.3

милиона българи са пазарували онлайн през 2016.

45%

от българите, използват Фейсбук редовно.

54%

от хората, които имат нужда от даден продукт или услуга, първо проверяват в интернет.

Какви са ползите от онлайн присъствието?

Достигане до повече клиенти

Вашият бизнес може да е локален, но това не значи, че всички Ваши потенциални клиенти са.

Когато бизнесът ви присъства онлайн, Вие имате възможност да достигнете до Всички потенциални и настоящи клиенти, с по-малко финансов ресурс от традиционна реклама, по-голяма проследяемост и изчислимост на инвестицията Ви.

Създаване на връзка с клиента

Клиентите говорят – те говорят помежду си, говорят за Вашия бизнес, говорят за конкурентите Ви. Какво харесват и какво не. Защо купуват от Вас и защо не. Има много начини да използвате тази информация, но първо трябва да създадете подходяща инфраструктура за тази цел. Най-добрата реклама е препоръката от клиент. Интернет не е изключение – постигането на добра реклама от уста на уста не е лесна задача, но принципите са сходни. Единствената разлика е в несравнимо по-големия брой клиенти, които може да ангажирате положително с Вашия бизнес.

Достигане до точните клиенти

Ползата от реклама е безспорно доказана. Това, обаче, не значи, че от всяка реклама има полза, още по-малко, че ползата е ясно изчислима.
Инвестиция от 1000лв. в рекламни материали може да Ви донесе от 0 до 10 000 нови клиента във времето. Но как разбирате колко от тях са открили Вашия бизнес чрез нея? Дали те са станали Ваши клиенти заради рекламата или са стигнали до Вас по друг начин и Вашия професионализъм и качествена услуга/продукт ги е спечелил като клиенти? Интернет рекламата решава тези проблеми.
Вие избирате колко пари да отделите за реклама. Вие избирате точното място, на което да рекламирате, независимо дали става въпрос за 3 квартала в различни краища на един град или 5 държави. Вие избирате пол, възраст, работни навици и интереси на потенциалните клиенти.
Най-важното – вие имате пълна проследяемост коя реклама работи най-добре и пълен контрол над цялата рекламна кампания – кога да работи и кога не, кои реклами да се показват и кои не. Не плащате предварително – плащате за конкретни, видими резултати.

Измерване на резултатите

Колко нови клиента донесе Вашата реклама днес? Колко нови клиента научиха и купиха от Вас след като Ви откриха в интернет на сайта, който създадохте преди месец. Колко обаждания имаше от реклами и колко от хора, научили за Вас от приятели? Колко искате да плащате за реклама, за да не струва намирането на нов клиент повече от определена сума? Пълна проследяемост и ежеминутна обратна връзка – интернет присъствието може да Ви даде всичко това; и още много неща. Трябва, разбира се, да сте готови да направите стъпката, която ще Ви открои сред Вашите конкуренти. Ние можем да помогнем точно в това.

Какво предлагаме?

Изработка на уебсайт

Уебсайтът е нещото, което ви отличава от останалите. Ние ще направим уебсайт, който сам ще ви рекламира по възможно най-добрия начин.

Поддръжка на Фейсбук страница

Фейсбук е мястото, където ще достигнете до вашите настоящи и бъдещи клиенти. Ще разберете какви са реалните им желания, и на тяхна база ще подобрите продукта си.

Изработка на визуални елементи

Изработваме логота, каталози, брошури, визитки и всякакъв вид дизайни по красив и приятен за окото начин, който ще привлече бъдещите ви клиенти.

Реклами в Google

Когато клиент търси даден продукт или услуга, първо проверява в Google. За да излиза уебсайтът ви на 1-во място, ви трябва качествена реклама.

Не сте сигурни от коя услуга точно имате нужда?

Ние ще направим предварителен безплатен анализ на вашия бизнес и сектора, в който той оперира. Ще Ви предоставим този анализ и нашите препоръки относно развитието му. Нашата цел е да Ви покажем възможности. Вие избирате дали да се възползвате от тях.

Какво следва?

Пусни запитване към нас – ще ти върнем отговор в рамките на работния ден.

Свържете се с нас