КУРС ПО ИТАЛИАНСКИ ЕЗИК

ОТДЕЛИ 2 МЕСЕЦА ОТ СВОЕТО ВРЕМЕ

НАУЧИ
ИТАЛИАНСКИ
ЕЗИК

ВЕЧЕРНА ФОРМА НА ОБУЧЕНИЕ

ОСИГУРЕНИ УЧЕБНИ МАТЕРИАЛИ

ПОДХОДЯЩ ЗА НАЧИНАЕЩИ

МОДЕРНИ МЕТОДИ НА ОБУЧЕНИЕ

ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ПОКРИВАНЕ НА 85% ОТ ТАКСАТА ЗА ОБУЧЕНИЕ

ЗАЩО ИТАЛИАНСКИ?

Следвай тенденциите

Наред с немските компании, италианските са основен инвеститор в българската икономика, доминиращ в някои сфери на леката промишленост. Това е тенденция, която ще се запази през идните години, което ще прави владеенето на италиански език все по-ценен актив.

Развитие

В Интернет е пълно с безплатни курсове, видеота, книги на различни теми. Независимо дали търсите мнения за хотел за екскурзия или начин да отблокирате механизма на пералнята вкъщи, нужни са ви 2 неща – компютър/телефон и владеене на италиански.

Възможност за
по-добра работа

Знанието на италиански език не е гаранция за намиране на работа, но е гаранция, че увеличавате броя работни места, за които може да кандидатствате. Това е актив, който дори работодателят да не изисква към момента, може да бъде предимство при последващи ситуации, които го изискват.

Възможност за
общуване

Владеенето на език дава практични възможности – за намиране на работа, информация, боравене с различен тип машини и т.н. То, обаче, също така премахва бариери – тези, които ти пречат при общуването с хора от други държави.

ЗАПИШЕТЕ СЕ С БЛИЗЪК ИЛИ ПРИЯТЕЛ И ВЗЕМЕТЕ 10% ОТСТЪПКА ОТ ЦЕНАТА НА КУРСА

ВРЕМЕТРАЕНЕ

70 ЧАСА

МЯСТО НА ПРОВЕЖДАНЕ

гр.Троян, ул. Захари Стоянов 7

ДАТИ НА
ЗАПОЧВАНЕ

според договорка
с курсисти

ЗА ЗАПИСВАНИЯ