Програма: Ефективни начини за овладяване на стрес, социална изолация, потиснатост, тревожност, коронофобия с цел запазване на психиката на учители, ученици и деца

Програмата е вписана в Информационния регистър на одобрените програми за повишаване на квалификацията на педагогическите специалисти под номер 15260009.

Обучението е насочено към важната, неотложна и актуална тема за справяне в новите условия на пандемия и социална изолация. Пандемията от COVID-19 рязко и изцяло промени начина ни на живот, доведе до несигурност, натиск и социална изолация. Акцент на тази програма е предлагане на техники относно това как педагогическите специалисти да са запознати и професионално да се справят с последствията от негативните психологически влияния и прояви на социалната изолация, за да могат да реагират при сложни ситуации. А именно: стрес, потиснатост, тъга, персистираща тревожност, събуждане на ирационални страхове за живота и здравето (хипохондрия), изолация, чувство за отхвърленост и самота, страх, клаустрофобия, паник-атаки, депресия, завишена раздразнителност, претоварване с информация и дезинформация, които изкарват извън контрола емоциите и поведението.

ТАКСА ЗА УЧАСТИЕ:
Цена за група до 15 участници: 70 лв.
Цена за група над 15 участници: 65 лв.

Пакетната цена включва: семинарни занятия, персонални консултации, работни материали, удостоверение за получен 1 кредит, кафе-паузи.

ПЛАЩАНЕТО НА ТАКСАТА МОЖЕ ДА НАПРАВИТЕ:
По банков път в полза на:
ЧР „Рефлекс” ЕООД, гр. Троян
IBAN: BG04 STSA 9300 1527 6058 76
BIC: STSA BGSF
Банка ДСК